Fijne Feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!!

Mijn laatste bericht op de website is inmiddels alweer een tijdje geleden maar dit had wel een reden, door alles rond COVID was het seizoen pas in oktober afgerond en toen was ik inmiddels al druk bezig met mijn nieuwe opleiding (MBO voertuigtechniek) en heb het hier ook erg naar mijn zin. Daarbij kwam dat ik in november voor het eerst ben gaan stagelopen bij een garagebedrijf, dus mijn dagen zijn lang en de weken tekort (en de weekenden helemaal).

Maar wat een seizoen, ik heb zoveel kunnen doen, zoveel kunnen meemaken en zoveel kunnen leren in mijn eerste seizoen bij de Kickstart Yamaha R125 Cup. Ik heb er enorm van genoten en ben blij dat ik ondanks veel pech toch nog van een 9de plek in het begin van het seizoen naar een 4de plek in het eindklassement heb kunnen rijden. Volgend jaar ga ik nog een jaar in deze klasse rijden en dan heb ik mijn zinnen gezet op het kampioenschap. Daarnaast hoop ik volgend jaar (als alles het toelaat) te kunnen gaan trainen op de grotere banen want ik wil heel graag gaan rijden in de Yamaha R3 cup. Dit zijn grootse plannen en daar kan ik alle hulp goed gebruiken. Ik hoop daarom dat ik ook volgend jaar weer kan rekenen op de hulp en ondersteuning van mijn huidige sponsoren Syts Multiservice, Automat Drachten, Best Aid, Motorplaza Heerenveen, Total Drachten, Kobo Motoren, Van Dam lichtreclame, TM Sign en natuurlijk alle donateurs binnen TEAM67.

Ik wil jullie allemaal nogmaals bedanken voor jullie hulp en steun dit jaar en we hopen dat jullie net zoals ons zullen genieten van wat het komende racejaar ons gaat brengen!!

Vanuit mij wens ik jullie allemaal fijne feestdagen en een supersnel 2022!!

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.