_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Wordt lid van Team67

Team 67 is jullie mogelijkheid om mij privé te kunnen sponsoren. Met in minimum bedrag van 50 euro helpen jullie mij mijn doelen binnen mijn sport te bereiken.

Als dank krijgen jullie van mij een welkomstpakketje met stickers, een actiefoto, met regelmaat een nieuwsbrief en worden jullie uitgenodigd om aanwezig te zijn bij mijn trainingen en wedstrijden.

Stuur mij een mail of maakt een donatie met onderstaande gegevens en ik neem persoonlijk contact met jullie op! Tot ziens op de baan!

Alisa van der Veen- Wijnberg

Eddie Wijnberg

Lyda en George Kempenaar

Piet van der Veen

Tineke en Bert Korendijk

Herold en Kina van der Veen

Tino en Karla van der Veen

Thomas en Marije

Jurjen en Tineke Jagersma

Uw bedrijf als onze sponsor?

Wilt u Milan helpen naar het volgende level in de motorsport? Wat kunnen wij u bieden als sponsor? Afhankelijk van het bedrag wat u wilt sponsoren krijgt u een aantal mogelijkheden:

 

- Uw logo op de website

- Uw logo op de trailer

- Uw logo op de motor

- Uitgenodigd worden bij trainings- en raceactiviteiten

- Presentatie en/ of een persoonlijke demonstratie op uw bedrijf over het motorracen

 

 

Wat biedt u Milan als sponsor? De mogelijkheid om hem te laten uitgroeien tot een top coureur zodat hij net als zijn grote voorbeelden Valentino Rossi (MOTOGP) en Robert Schotman (SSP300) de top kan bereiken in de motorsport. Mocht u sponsor willen worden dan kunt u via deze link contact met ons opnemen of u kunt gebruik maken van de contactgegevens zoals deze onderaan de website vermeld staan.

Wilt u Milan liever 1 of meerdere keren steunen met een enkel bedrag dan kan dat natuurlijk ook. U kunt uw bedrag overmaken naar:

                       M.R. van der Veen

                       NL36 ABNA 0863 5507 54

                       ovv. uw naam en E-mail adres.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Alvast Bedankt,

Met vriendelijke groet, Milan en Marco van der Veen