2de plek in Meppen!!

Vorige week 29-1, was ik in Meppen voor de Race-Kids. De dag hiervoor bleef mijn racebuddy Rens bij mij slapen. We hebben samen veel lol gemaakt en leuke dingen gedaan.We moesten vroeg op bed omdat we er de volgend morgen erg vroeg uit moesten.

In Meppen hadden we 1 WUP(warmup practice), 2 vrije trainingen, 1 kwalificatie en 1 race. De Vrije trainingen gingen wat minder goed niet alle bochten gingen goed. De kwalificatie ging wel erg goed maar de lap-timer deed het niet dus wisten we de ronde tijden niet dus we hebben de rondetijden van de vorige vrije trainingen maar gebruikt. Ik starte als 5de en was erg gespannen voor wat er allemaal zal gebeuren.

De race begon en ik kwam goed weg en bij de 2de bocht stond ik 4de. Ik heb alles uit me gehaald en erg snelle ronden neergezet. Na de 5de ronde stond ik 3de maar toen haalde Nick me in. Ik haakte bij hem aan en even later pakte ik hem terug. Toen ging Nick mij weer voorbij en toen ineens viel Nick in de bocht. Ik moest uitwijken en toen haalde Tom me in want hij zat achter mij aan en zat aan de binnenbocht. Ik ging weer voluit en 2 rondes later had ik Tom alweer ingehaald. Toen ik in niemandsland reed (dat betekend dat ik helemaal alleen reed zonder iemand voor en achter mij). Zag ik dat Rens gecrasht was en niet meer verder kon racen. Met nog 5 rondes tegaan voordat er afgevlagd werd, zag ik ineens dat ik snel dichterbij bij kwam bij Julian en Delano. In een bocht zag ik een gaatje dus zette ik heb ertussen en haalde Delano in en stond 2de. Nu ging ik voor Julian maar helaas er werd al afgevlagd.

Ik was 2de maar wat bleek? De racetimer deed het nu ook niet en daar was ik niet echt blij mee, ik hoopte namelijk mijn ronderecord te verbeteren. Ik hoorde van Julian dat 1 van zijn laatste rondes een 34:12 was en in de race zag je duidelijk dat ik erg snel op Julian inliep dus mijn snelste ronde tijd moet wel een 33 zijn geweest (mijn ronde record is 34.50) maar helaas hebben we niets kunnen meten dus telt hij niet mee. Ik was erg blij met mijn 2de plek maar vond het erg jammer voor Rens dat hij gecrasht was. Toen we naar huis gingen bleef Rens nog tot in de avond bij mij en nadat we eerst al naar de Mcdonalds geweest waren hebben we 's avonds ook nog hamburgers gegeten:D.

Dit was mijn avontuur in Meppen en tot de volgende keer.

Groetjes Milan

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.