Training in de Wintermaanden

De komende wintermaanden duikt ik met mijn minibike weer de kartbanen op om zodat ik goed blijf rijden, ook ben ik door Robert Schotman gevraagd of ik tijdens deze trainingen als instructeur les wil geven aan kinderen die nog niet zo lang bij de Race-Kids rijden. Dit lijkt mij heel erg leuk om te doen, ik hoop dat ik ze veel dingen kan leren die ik zelf ook doe op de minibike zodat ze net zo goed gaan rijden als ik.

Racen is best vermoeiend en vooral racen op mijn 125cc Suzuki. Het wordt daarom voor mij een grote uitdaging om volgend jaar goed te presteren. Daarom ga ik in de winter extra werken aan mijn uithoudingsvermogen en kracht. Hiervoor krijgen wij hulp van Maico Tjeerdsma van PT-Drachten. Hij heeft als personal trainer voor ons een schema in elkaar gezet zodat ik en mijn vader samen kunnen trainen.

Ik ken Maico toen hij mij vroeger vorig jaar altijd training gaf bij Crossfit. Hij beulde me iedere keer helemaal af maar dat vond ik nooit erg want zijn lessen waren altijd erg leuk en uitdagend maar nadat hij stopte met Crossfit begon ik zelf veel minder intencief te trainen, wat ik toch wel merkte aan mijn kracht en uithoudingsvermogen. Maico is ook erg aardig en hij let altijd goed op je gezondheid tijdens, voor en na het sporten. Ik ga dus de komende maanden lekker intensief aan de slag om een betere conditie voor het racen te krijgen en zo nog beter te presteren.

1 Comments

  1. Marije

    Beantwoorden

    Goed bezig Milan!! Pas maar op: straks ben je nog fitter en sterker dan je vader!! ;-D
    groetjes van Marije en Thomas

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.