2de Training op Juniortrack in Assen, 13 mei

Een week na mijn eerste training van het jaar, kwam alweer de tweede. Het was weer op het Juniortrack in Assen en ik had er weer erg veel zin in. Maar deze keer ging het ook nog eens veel beter. Ik had om de sessie ook met mijn telefoon contact met mijn personal trainer Patrick van Es. Dit was erg fijn want hierdoor kon ik wat extra tips krijgen voor tijdens het trainen. Er waren dit keer int otaal 6 sessies waar ik er 5 van heb gereden omdat we eerder naar huis moesten.

De eerste sessie ging ik gelijk weer verder waar ik vorige week was gebleven, ik reed ook gelijk dezelfde snelste tijd als vorige week. de tweede sessie ging het ongeveer hetzelfde als de sissie daarvoor. Het enige verschil was dat er nu vaak een verschil kwam op de baan door zon en bewolking waardoor het asvalt minder warm was. Dit merkte ik in de nakomende sessies wel.

De volgende sessie had ik mijn eerste tip van Patrick gekregen en die probeerde ik gelijk. Ik had namelijk wat moeite met een paar bochten maar na de tips ging het gelijk goed.  Vanaf toen ging het echt alleen maar beter en begon ik ook steeds later te remmen. De laatste sessie verraste ik mijzelf een beetje, ik reed blijkbaar uit me zelf nog sneller dan ik al deed. Maar misshien kwam dit ook doordat ik iemand achter me had rijden die net iets sneller ging en ik moest en zou hem voorblijven. Dit was mij ook gelukt maar dat had ik niet verwacht. Ik heb in deze sessie mijn baanrecord van vorig jaar met 1.8 seconde verbeterd. Ik hoop mijn tijden in de toekomst nog wat meer te kunnen verbeteren.

Volgende week is er helaas geen training maar de week daarna wel. Tot de volgende keer!!

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × een =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.