Een Nieuw seizoen, een Nieuwe motor

Het seizoen gaat bijna weer van start en wat heeft de winter lang geduurt. Door al het gedoe rondom Corona heb ik de hele winter niet kunnen rijden op mijn pocketbike en dit vond ik zeer vervelend. Ook hadden wij aan het einde van vorig jaar besloten dat ik dit jaar niet meer zou gaan rijden in de Open 125cc maar in de Yamaha Kickstart R125 Cup. Ik vond wel erg jammer omdat dit betekende dat ik mijn Suzuki moest verkopen. Dit moest omdat we wel doen om zo weer een andere motor te kunnen kopen. Deze andere motor, een Yamaha R125, is 2 weken geleden gekomen en we hebben hem toen gelijk opgehaald bij Motoport Hippolytushoef. Toen ik hem zag vond ik hem gelijk wel heel mooi. Vorige week zijn wij bij Bob Withag geweest, hij is de trainer/organisator van de Yamaha R125 cup, daar hebben wij de raceonderdelen opgehaald om de Yamaha helemaal te kunnen ombouwen. Dit hebben wij afgelopen weekend gedaan samen met mijn trainer Patrick en mijn monteur Robin. Ik vond dit heel erg leuk en gezellig.

Nu is mijn motor helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Binnenkort heb ik eerst mijn Race-licentie training en daarna is op 2 april de Kick-off van de Yamaha Kickstart R125 Cup. Ik ga dan ook kennis maken met alle mensen tegen wie ik dit seizoen ga racen, ik ben dus heel benieuwd wie dit allemaal zijn. Ook ben ik heel benieuwd hoe mijn Yamaha rijdt, ik hoop net zo lekker als mijn Suzuki.

Nog een ander leuk nieuwtje, ik heb een nieuw en heel gaaf motorpak gekregen. Omdat mijn oude pak al wel wat beschadigd is en er voor de Cup allemaal sponsoren op moeten, hebben we een nieuw pak laten maken die helemaal op maat is gemaakt. Ik heb zelf het ontwerp gemaakt en de kleuren bedacht. Ik ben ook heel benieuwd hoe dit pak racet. Kortom genoeg om naar uit te kijken!

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.