Interview met Friesch Dagblad

Vrijdag 5 juli ben ik geïnterviewd door Piet Jan Nauta van het Friesch Dagblad. Hij kwam samen met een cameravrouw en die heeft heel veel foto’s van mij gemaakt. Nadat de fotoshot klaar was, was het tijd voor de interview. Piet Jan heeft me allerlei vragen gesteld, van wat ik later wil bereiken en wat het racen van mij nou precies allemaal inhoud. Piet Jan heeft het hele gesprek opgenomen en daarvan word een artikel gemaakt voor de zaterdageditie van het Friesch Dagblad. Het stuk tekst met de foto’s komen in de krant van aankomende Zaterdag 13 juli. Ik vind het erg cool (vet gaaf) dat ik straks in de krant sta op 2 hele pagina’s! Dus iedereen koop dit weekend het Friesch Dagblad want dit wordt een heel interessante editie!!!

AANVULLING: Helaas door omstandigheden bij de krant heeft mijn artikel niet in de editie van 13 juli gestaan, het artikel gaat nu op 10 augustus gepubliceerd worden.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + vier =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.