Nieuw jaar, Nieuw avontuur!

Hallo hallo hallo allemaal!

Ik ben nu bijna 3 jaar aan het racen en het gaat best goed. Ik ben nu 14 jaar en vorig jaar heb ik voor het eerst meegedaan aan een NK. Ik ben in het algemene klassement 7de geworden en binnen mijn eigen klasse (90cc 4-takt)ben ik 1ste geworden. Ik vind het nog steeds super leuk en heb veel nieuwe mensen ontmoet, ik heb hele leuke dingen meegemaakt maar ik heb inmiddels ook geleerd hoe ik met teleurstellingen om moet gaan.

De afgelopen maanden heb ik in Meppen en Poeldijk hard getraind op mijn minibike om mijn Race-skills scherp te houden. Ik ga namelijk dit jaar de overstap maken van mijn minibike naar de 125cc! Ik ga meedoen aan het NK open 125cc. Ik heb hier super veel zin in. Ik ga rijden op een Suzuki GSX-R125. Eind vorig jaar heb hier al even op getraind en dat ging super goed, ik kan niet wachten om in april weer naar buiten te gaan met deze motor.

Ook ben ik eind vorig jaar geselecteerd om vanuit de Race-kids met een aantal rijders deel te nemen aan de Dutch Racing Academy. Dit betekend dat wij niet alleen maar gaan trainen op kleine buitenbanen maar dat ik ook een aantal keer naar Belgie en Frankrijk ga om te trainen en ook op de grote banen!!!!! SUPER GAAF. Ik rijd natuurlijk ook nog gewoon mee met de Race-Kids, ik moet hier nu ook regelmatig als instructeur lesgeven aan minder ervaren rijders. Dat is erg leuk omdat je dan jouw ervaring met anderen kan delen. Dus ook al race ik nu op een grote motor, stoppen met de minibike doe ik nog lang nog niet.

De afgelopen jaren heb ik van veel familie, vrienden en mensen om mij heen hulp gekregen. Zonder deze steun was ik nooit zover gekomen als nu. Daarom vraag ik ook dit jaar weer of mensen mij willen helpen. Helpen kan dit jaar op 2 manieren, men kan een bedrag overmaken op mijn rekening:

M.J. van der Veen, NL70ABNA0415830540

Of men kan met de Tikkie-app de onderstaande QR-code scannen.

Ik hoop dat er zoveel mogelijk mensen mij willen helpen. Alleen zo kom ik weer een stukje dichter bij mijn doel: de (inter-)nationale top.

Groetjes en tot ziens op de baan!

Milan van der Veen

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.