Spannend weekend

Dit weekend word een druk en spannend weekend, aankomende Zaterdag heb ik mijn 8ste en laatste NK race in de Junior B. De laatste race is in Berghem en ik ben benieuwd hoe het gaat verlopen want het wordt niet heel mooi weer, het gaat namelijk heel hard regenen hebben ze voorspeld . Hopelijk heb ik geluk en blijft het tijdens de races droog! Aan het einde van de dag zijn de prijsuitreikingen en ik hoop dat ik dan nog steeds 6de sta want dit zou ik erg cool vinden (en ik hoop op een feestje na de tijd).

Zaterdagavond gaan mijn vader en ik een Suzuki 125cc ophalen. Hiermee ga ik Zondag trainen op het Juniortrack van Assen, ook hier heb ik erg veel zin in (hopelijk heb ik geluk en gaat het dan ook niet regenen als ik de baan op moet). Als deze motor lekker racet dan gaat dit de motor worden waar ik volgend jaar mee in de Open 125cc ga racen, ik ben dus heel benieuwd.

Ook heb ik deze week meerdere keren in de regionale kranten gestaan (Breeduit, Actief en Drachtster Courant). Volgende week Donderdag word ik ook geïnterviewd door iemand van de Leeuwarder Courant, hij gaat mij dan een hoop vragen stellen en dan krijg ik hopelijk ook een super mooi plekje in die krant!!!

Nou ik moet weer naar mijn lessen op school (ik heb dit bericht op school geschreven namelijk), wens mij succes en ik laat snel horen hoe het gegaan is dit weekend en met mijn interview!!

Groetjes Milan

2 Comments

  1. Oma Tineke

    Beantwoorden

    Lieve Milan.
    Inderdaad allemaal spannende en nieuwe dingen die je meemaakt.
    Ook super leuk allemaal.
    Het stuk in de kranten vond ik erg goed met mooie foto’s!
    Oma hoopt voor jou dat het af en toe droog is op de baan en dat je misschien wel de 5de plek binnenhaald?
    Daarna succes met het oefenen op je 125 cc.
    Liefs van mij, oma Tineke

  2. Beantwoorden

    Hallo Milan
    Je hebt het maar goed gedaan afgelopen seizoen.
    Ik heb je artikel gelezen in de krant.
    Heel veel succes met de uitdagingen !
    Hartelijke groet, Astrid Veenstra ( Veno Houtproducten B.V)

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.